Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

12. 10. 2023. 16:07 >> 16:07

SLIJEDI BUGARSKA

Batinović: Mlade "lavice" iskoristile šansu

Golmanka Crne Gore Marta Batinović kazala je da je raduje to što su mlađe djevojke iskoristile šansu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Lavice" su sinoć su u "Bemaks areni" ubjedljivo savladale Tursku (39:23).

"Baš sam srećna što smo ovako završili - dosta mladih djevojaka je dobilo šansu, tako da je stvarno bila lijepa utakmica i atmosfera u Podgorici", istakla je Batinović.

Naredni rival je Bugarska , još jedna prilika za "lavice" da se što bolje uigraju pred nastupajuće Svjetsko prvenstvo.

"Sad nas čeka prvo Bugarska, pa Svjetsko prvenstvo, pa nastavak ovih kvalifikacija i kvalifikacije za Olimpijske igre - stvarno je izazovan period pred nama. Mlada smo ekipa koliko možemo biti - nema tu više puno onih starijih igračica, tako da mlade moraju što bolje da se uklope. Protiv Turske su se stvarno dobro pokazale i nadam se da će dobiti što priliku i u Bugarskoj", dodala je golmnka Crne Gore.

 Meč za Bugarskom u nedjelju igra se od 16 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније