Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

13. 12. 2023. 10:25 >> 10:26
1
Čitaj mi:

NAKON TEŠKE POVREDE KOLJENA

Batinović: Optimista sam, nadam se da ću još dugo igrati

Golmanka crnogorske rukometne reprezentacije Marta Batinović kazala je da je sjutra očekuje opreacija koljena, te da vjeruje da će za dva mjeseca početi opet da trenira.

Ona se povrijedila na meču sa Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu. Nakon pregleda je utvrđeno da je pokidala ligamente koljena, što je jedna od težih povreda u sportu.

"Vjerujem da ću sjutra nakon operacije biti dobro. Teška povreda je u pitanju. Čim sam došla iz Švedske počela sam sa pripremom za operaciju. Od ponedjeljka me čeka dug postoperativni oporavak", kazala je naša golmanka gostujući u emisiji "Dobro jutro Crna Goro".

I pored svega, Martu ne napušta optimizam...

"Optimista sam, do sada nisam imala teških povreda. Nadam se da ću još dugo igrati, oporavak su provesti sa porodicom. Nakon dva mjeseca ću se vratiti u klub i početi sa treninzima", istakla je Batinović.

"Lavice" večeras igraju sa Danskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Batinović vjeruje da njene saigračice mogu do velike pobjede.

"Imamo veliko zajedništvo, pobjeđivali smo i prije velike reprezentacije. Zasluženo smo u četvrtfinalu. Danska je favorit, ali u 60 minuta sve može da se dogodi", zaključila je Marta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније