Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

02. 09. 2024. 20:13 >> 20:16
Čitaj mi:

nakon plasmana u polufinale

Radović: Veliki rezultat, bilo je veoma stresno

Filip Radović osigurao je bronzanu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu, u četvrfinalu je bio bolji od Čileanaca Manuela Ečavegurena 3:0 (11:6, 11:5, 13:11).

Naš stonoteniser istakao je da nije bilo lako kao što rezultat pokazuje, pogotovo što mu je ovo bio prvi meč na turniru.

"Još jedan veliki rezultat za mene, uspio sam da pobijedim, rezultat kaže da je bilo relativno lako, ali ja se nisam osjećao tako u toku meča. Svaki poen mi je bio težak i svaki poen sam shvatio kao da mi je za pobjedu. Mnogo je bilo stresno igrati ovo četvrfinale, jer mi je prvi meč na turniru, zadovoljan sam kako sam uspio da se izborim sa tim pritiskom i opet sam pokazao da mogu da igram dobro u tim najtežim trenucima." rekao je Radović nakon meča.

Rival u borbi za finale biće mu četvrti na rang listi kategorije S10, Kinez Lian Hao, koji je u četvrtfinalu bio bolji od Poljaka Igora Mištala 3:1, taj meč je sjutra.

"Već sada u polufinalu biće teži protivnik, za njega će biti potrebna još bolja igra, probio sam led i vjerujem da mogu da nastavim u ovom ritmu i da mogu do pobjede u tom meču. " dodao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније