Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ KSCG ]

21. 06. 2024. 16:23 >> 16:22

Jovanoviću novi mandat za predsjednika Skupštine KSCG

Radoslav Jovanović i u narednom periodu biće predsjednik Skupštine Košarkaškog saveza Crne Gore. To je odlučeno na današnjoj sjednici Skupštini Košarkaškog saveza, koja je održana u hotelu "Voco", a kojoj je prisustvovalo 62 od 92 delegata.

Osim Jovanovića, podršku delegata dobio je i Lazar Pavićević, koji je imenovan za potpredsjednika Skupštine Košarkaškog saveza.

Na sjednici je usvojen zapisnik sa prethodne sjednice Skupštine Košarkaškog saveza, kao i predlog predsjednice Saveza Jelene Dubljević da se Upravni odbor proširi, tako da će u narednom periodu umjesto 13, imati 15 članova, a to tijelo biće prošireno zbog budućih sponzora, koji će pomoći bolje funkcionisanje Saveza.

Usvojen je i Izvještaj Nadzornog odbora o pregledu finansijskog poslovanja za 2022.godinu. Izglasan je Program rada i finansijskog plana za 2024.godinu. Na kraju, usvojene su izmjene i dopune postojećih akata - Statuta, Registracionog pravilnika, Disciplinskog pravilnika, Pravilnika o takmičenju i Pravilnika o postupku pred Arbitražom KSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније