Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

27. 06. 2024. 14:40 >> 14:40
Čitaj mi:

IZ BUDVANSKE RIVIJERE

Brnović novi igrač Lovćena

Nakon što je juče stigao Đorđo Peruničić, RK Lovćen je danas predstavio novo pojačanje za narednu sezonu - to je Božo Brnović.

Brnović je prethodne sezone igrao u Budvanskoj rivijeri, glavnom rivalu u borbi za titulu prvaka Crne Gore.

Igra na poziciji pivota, a zanimljivo je da je baš danas i proslavio 22. rođendan - ugovor sa ekipom sa Cetinja je potpisao na godinu.

“Brnović dolazi iz ekipe Budvanske rivijere, prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije, i sa juniorskim reprezentativcem Filipom Božovićem činiće tandem pivota u narednoj sezoni“, saopštili su iz Lovćena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније