Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

27. 06. 2024. 00:35 >> 00:35
Čitaj mi:

NAJBOLJI IGRAČ LIGE U REDOVIMA ŠAMPIONA

Đorđo Peruničić se poslije deceniju vratio u Lovćen

Prvo pojačanje Lovćena nagovještava nastavak dominacije crnogorskim rukometom, jer se na Cetinje vratio Đorđo Peruničić.

Najbolji igrač crnogorske lige u gotovo svakoj od prethodnih 10 sezona potpisao je ugovor na godinu plus godinu sa klubom iz rodnog grada.

Peruničić je iz Lovćena otišao prije 10 godina i bio mu najteži rival, bilo da je igrao za Partizan ili Budvansku rivijeru.

Sa Tivćanima je osvojio oba trofeja u klupskoj istoriji - Kup Crne Gore 2016. i prvenstvo godinu kasnije, a sa Budvanima je bio šampion u sezoni 2021/2022.

Uprava Cetinjana je nekoliko puta pokušavala da ga vrati, sada je konačno uspjela.

Iskusnom lijevom beku trener će biti njegov nekadašnji saigrač, bivši organizator igre Lovćena Filip Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније