Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

24. 05. 2024. 12:09 >> 12:11
Čitaj mi:

emisija link

Popović: Nije bilo lako zamijeniti Pera Miloševića, ali ispunili smo cilj

Osmi put u klupskoj istoriji, rukometaši Lovćena su osvojili duplu krunu jer su u finalu Kupa Crne Gore, koje se tradicionalno igra na Dan nezavisnosti, savladali Budvansku rivijeru 31:29 (18:12).

Povodom toga, gosti u emisiji "Link" bili su Mirko Radović i trener Lovćena Filip Popović.

Popović je na klupu Lovćena stigao u februaru ove godine  naslijedivši  Pera Miloševića. Nakon tako kratkog vremena stigli su i prvi trofeji.

"Sve izgleda kao neki san ali nadali smo se, ja sam vjerovao u to. Mi tradicionlano igramo teške mečeve sa Budvanskom rivijerom, kvalitetan protivnik sa izuzetnim protivnicima, posebno na bekovskoj liniji. Par nekih ishitrenih šuteva dovelo je do neizvjesnog meča ali kvalitetom individualaca uspjeli smo da osvojimo duplu krunu. Moram da se zahvalim momcima što su ispoštovali svaki dogovor. Nije lako bilo zamijeniti kolegu Pera Miloševića, pet igrača nas je napuštilo (Vuko Borozan, Bojan Madžovski, Petar Eraković, Slaven Lekić i Vuk Lakićević), ali ipak smo ispunili taj zadani cilj i presrećan sam", izjavio je Popović.

Prošle godine u Lovćen se iz Pelistera vratio Mirko Radović poslije pet godina, a nakon jedne decenije Lovćen je zaigrao i na evropskoj sceni (igrao Evropsku ligu), učinak je šest utakmica šest poraza, ostaje gorak ukus.

"Ispunili smo zacrtani cilj da se osvoji dupla kruna. Što se tiče evropske scene, pružili smo jak otpor ekipama koje su finansijski mnogo, mnogo jače od nas. Što se tiče domaćeg Kupa i Prvenstva, mislim da ekipe pritiv kojih smo igrali nisu na našem nivou, ali ozbiljnim radom sa mladjim selekcijama i prvim timom može liga da se napravi da bude konkurentna. Rudar, Budvanska rivijera i Budućnost su konkurentne ekipe. Mislim da ne treba puno ali da mi možemo dosta da pružimo", rekao je Radović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније