Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

27. 06. 2024. 15:02 >> 15:02
Čitaj mi:

FK Rudar: Podržavamo FSCG u borbi za regularnost, ali šta je sa utakmicom na "DG Areni"

Fudbalski klub Rudar pozdravio je Disciplinske komisije FSCG da Zetu i Budvu vrati u Treću ligu, ali i upitao šta je sa utakmicom između Mladosti i Dečića.

"Fudbalski klub Rudar pozdravlja sve aktivnosti Fudbalskog saveza Crne Gore koje imaju za cilj da se spriječe neregularnosti i konačno se stane na put namještanju utakmica u Crnoj Gori. Međutim, nakon kažnjavanja FK Zeta i FK Budva stekli smo utisak da se to radi selektivno i planski kako bi se pokrile druge nepravilnosti koje imaju daleko teže posledice ne samo po fudbal već po kompletno crnogorsko društvo. Bilo bi značajno za cjelokupnu, a posebno za fudbalsku javnost u Crnoj Gori da FSCG objasni u čemu je razlika između utakmica Budva - Zeta i utakmice OFK Mladost Lob.bet - Dečić Admiralbet", navodi se u saopštenju Pljevljaka.

Oni smatraju da se kažnjavanjem Zete i Budve, te kako navode, zataškavanjem "slučaja na DG Areni“, potcjenjuje fudbalska javnost.

"Petnaestak dana posle odigrane utakmice baraža za Drugu ligu, Disciplinska komisija FSCG donosi odluku o izbacivanju klubova u najniži rang takmičenja, a četiri mjeseca nakon utakmice FK Mladost Lob.bet - FK Dečić Admiralbet i dalje samo je suspendovan fudbaler Zvonko Ceklić. Pitamo FSCG da nam pokaže zapisnike disciplinskih postupaka koji je navodno pokrenut protiv Mladosti i Dečića. Takođe, tražimo dokaz da je bilo koja odluka Disciplinske komisije FSCG poslata u FIFA ili UEFA. Takođe, tražimo materijal koji je, i ako je, dostavljen Tužilaštvu. Zato, mislimo da se kažnjavanjem Zete i Budve i zataškavanjem „slučaja na DG Areni“, potcjenjuje fudbalska javnost i zdrav razum i dodatno naglašava naklonost FSCG prema određenim klubovima i animozitet prema drugima", kaže se u saopštenju Rudara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније