Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

10. 08. 2024. 11:55 >> 11:55
Čitaj mi:

POČINJE DRUGA LIGA

Rudar želi ekspresan povratak u elitu

Šest dana poslije Prve crnogorske fudbalske lige počinje i Druga, u kojoj će se za povratak u elitu dvostruki prvak i osvajač četiri Kupa Crne Gore, Rudar.

Nakon brojnih finansijskih problema i nezasluženih poraza prošle sezone, Pljevljaci su tokom ovog ljeta doveli mnogo pojačanja u želji da se ekspresno vrate u 1. CFL, u kojoj su igrali svih 18 sezona od obnavljanja nezavisnosti.

Rudar će od 17 časova na stadionu pod Golubinjom dočekati Kom, a drugi učesnik elite iz prošle sezone, Mladost Lob.bet, dočekuje Iskru.

"Rudar je klub koji ne samo da zaslužuje da igra Prvu ligu, već treba da se svake godine bori za trofeje u njoj. Uradićemo sve što je u našoj moći da ga što prije vratimo tamo gdje pripada", rekao je Vojin Pavlović, jedno od najvećih pojačanja Pljevljaka.

Zbog izbacivanja Zete i Budve, koje su u čudnom meču izborile plasman iz regija u nacionalni rang kroz baraž, Druga liga će ove sezone imati devet ekipa.

Umjesto timova iz Golubovaca i Budve, u 2. CFL je ušao Ibar, koji je bio žrtva čuvene utakmice na Lugovima, kada su domaći gubili 3:0, potom izjednačili na 3:3, a onda na penale slavili, što je odgovaralo i jednima i drugima. Do odluke FSCG da ih izbaci...

PAROVI 1. KOLA - DANAS

Grbalj - Ibar 17.00

Igalo - Podgorica 17.00

Rudar - Kom 17.00

OFK Mladost - Iskra 20.00

Slobodan je Lovćen

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније