Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.N.

27. 06. 2024. 18:28 >> 18:27

NOVI IZAZOV

Mile Mijušković ide u azerbejdžanski Kur

Poslije izvanrednih izdanja na finalnom turniru Kupa Španije, gdje je Torelavegu doveo do finala sa neprikosnovenom Barselonom, Mile Mijušković je odlučio da ode.

Nakon 11 sezona u Španiji, sa kratkom epizodom u Mariboru, 38-godišnji Nikšićanin je prešao u azerbejdžanski Kur.

U timu iz Mingačevira, četvrtog grada po veličini u Azerbejdžanu, od prošle sezone igra povremeni crnogorski reprezentativac Božidar Simić.

Kur je aktuelni šampion Azerbejdžana, a prošle sezone je nastupao u EHF Evropskom kupu.

Država na Kaspijskom jezeru je obećana zemlja za crnogorske rukometaše, jer u njoj igra i Baranin Božidar Leković. Nedavno je u Azerbejdžan otišao i trener ŽRK Ulcinj, Milorad-Miki Despotović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније