Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 05. 2015. 16:42 >> 21:34

PRUŽITI MAKSIMUM

Mijušković: Da nas ne uspava trijumf u Izraelu

Naši najbolji rukometaši će u nedelju veče (20h) ugostiti Izrael, kada će imati priliku da se nakon četiri kola nađu na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo, koje se održava naredne godine u Poljskoj.

Crnogorskoj reperezentaciji u slučaju pobjede u nekim računicama u posljednja dva meča protiv Srbije i Islanda bio dovoljan i bod da se domognu šampionata Evrope, dok bi sa dva sigurno bili na još jednom velikom takmičenju.

Nikad mlađi nacionalni tim je sada veoma blizu, a čuvar mreže španskog Kangasa Mile Mijušković poziva na oprez uoči drugog meča sa Izraelom, prenosi portal Handball Montenegro.

"Vidjeli smo da nije bilo lako protiv Izraela. Kvalitet je na našoj strani, to smo i dokazali, međutim, nikoga u današnjem rukometu nije lako savladati, a takođe smo se uvjerili da je Izrael znao da kazni svaki pad u našoj igri", kazao je Mijušković.

On je u Tel Avivu, uz Lipovinu, bio najbolji igrač Crne Gore sa 15 odbrana.

"Nama je pobjeda u Baru prijeko potrebna da bi ostvarili zacrtani cilj i bili na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo, tako da moramo pružiti maksimum. Ne smije nas uspavati ovaj trijumf u Izraelu, jer mi smo ekipa koja može pobjeđivati samo kad pruži maksimum", poručio je Mijušković, prenosi Handball Montenegro.

Crna Gora je prvi međusobni duel, u četvrtak u Tel Avivu, dobila 22:19. U dosadašnjem dijelu takmičenja ima i trijumf protiv Islanda (25:24) i poraz od Srbije (25:21).

Izrael je nakon tri kola bez bodova.

Početak meča u Baru zakazan je za 20 sati.

Sat ranije počeće edrugi duel te grupe u Nišu, između Srbije i Islanda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније