Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

26. 10. 2024. 17:32 >> 17:37

POBJEDA ŠTUTGARTA

Preokret Lajpciga, Dortmund pao u Augsburgu

Lajpcig je pobjedom nakon preokreta nad Frajburgom na svom terenu 3:1, pokazao da bi ove sezone mogao da se umiješa u šampionsku trku sa Bajernom i Leverkuzenom. Još jednom je razočarala Borusija iz Dortmunda, koja je uprkos vođstvu, pala u Augburgu 2:1.

Tim Marka Rozea je nakon današnje pobjede makar do sjutra sam na vrhu tabele, sa tri boda više od Bajerna.

Lajpcig se izborio i sa umorom, jer je u srijedu igrao sa Liverpulom. A nije dobro počelo po domaće, jer je Frajburg nakon prvih 45 minuta vodio golom Doana.

U nastavku, skroz druga slika - Orban i Getruda su do 60. minuta preokrenuli, a tačku na meč stavio je Openda u finišu.

Dortmund je vodio na gostovanju Augsburgu, nakon pogotka Malena, ali je Klod- Monis sa dva gola presudio vicešampionu Evrope.

On je pogađao u 25. i 50. minutu.

Štutgart je nakon sat ige vodio protiv Kila, jer su pogađali Undav i Ture, ali je onda zakomplikovao meč, nakon isljučenja Čabota u 66. minutu.

Gosti su u finišu smanjili preko Gigovića, ali nisu imali snage za nešto više...

U duelu Volfsburga i Sent Paulija nije bilo golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније