Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 10. 2024. 10:48 >> 10:48

NBA

Zubac i Harden srušili Golden Stejt u San Francisku

Košarkaši Los Anđelesa Klipersa slavili su u San Francisku protiv Golden Sjeta 112:104, i tako nanijeli prvi poraz ekipi Stiva Kera.

U kalifornijskom derbiju sjajna partija hrvatskog reprezentativca Ivice Zubca koji je pored 23 poena dominirao u reketu pa je skupio 18 skokova. Njega je pratio Džejms Harden sa istim brojem poena s tim što je popularna "Brada" podijelio i 11 asistencija.

Stiv Kera više od prvog poraza treba da brine potencijalna povreda Stefa Karija koji je sredinom posljednje dionice povrijedio lijevi članak u duelu sa Zubcem, pa je šepajući napustio teren i salu.

Endrju Vigins je imao dobar meč, nekadašnji prvi pik je dao 29 poena, Kari ga je pratio sa 18 i šest asistencija.

Nakon što se u prve dvije utakmice u novom timu predstavio kako treba, Badi Hild je sinoć imao loše šutersko izdanje pogodivši samo jedno trojku od devet pokušaja.

Momci Tajrona Lua su sinoć natjerali protivnike na 21 izgubljenu loptu, iz kojih su u tranziciji postigli isto toliko poena.

Sinoć su bili i odlični u reketu gdje su na kraju postigli 58 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније