Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

28. 10. 2024. 10:11 >> 10:12

POSLJEDNJA DVA KOLA LIGE NACIJA

Sa Islandom u Nikšiću, sa Turskom pod Goricom

Fudbalska reprezentacije Crne Gore podijeliće domaćinstva u preostale dvije utakmice Lige nacije, saznaje nezvanično portal RTCG.

Protiv Islanda, koji prvi gostuje 16. novembra izabranici Roberta Prosinečkog će igrati u Nikšiću na stadionu Sutjeske.

Tri dana kasnije protiv Turske utakmica će se igrati u Podgorici, dijelom i zbog bezbjednosnih razloga, zbog potencijalnog dolaska navijača turske reprezentacije.

"Hrabri sokoli" su prvi put igrali seniorsku utakmicu u Nikšiću gdje su ugostili Vels (1:2), zbog toga što teren na najvećem crnogorskom stadionu nije bio u stanju da se na njemu odigra fudbalski meč. Iz istog razloga su fudbaleri Budućnosti dobar dio sezone svoje utakmice igrali na DG areni.

Naša reprezentacija nalazi se u teškom položaju budući da mora da slavi u obje utakmice, i da Island ne slavi protiv Velsa na gostovanju kako bi izborili treće mjesto i baraž za opstanak u B diviziji u kom bi se susreli sa drugoplasiranom selekcijom iz neke od grupa iz C divizije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније