Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

03. 09. 2024. 09:00 >> 09:05
Čitaj mi:

JEDAN OD NAJBOLJIH igrača

Mornar nije uspio da sačuva Ondonga, karijeru nastavlja na Malti

Jedan od najboljih igrača barskog Mornara tokom prethodne sezone, Kris Ondong Mba, od ranije je istakao da ne želi više da ostane u Baru, a sada je i našao novi klub, to je Hamrun sa Malte.

Ondong Mba je prošle sezone bio najbolji strijelac kluba sa primorja, za francuskog internacionalca interesovali su se i klubovi iz Azerbejdžana i Srbije.

Bio je odličan i ovog ljeta na evropskoj sceni, posebno se istakao protiv Radničkog iz Kragujevca kada je postigao dva gola u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferenacija.

Mornar je ranije napustio i još jedan igrač koji je bio važan faktor za uspjehe u Evropi, a to je golman Stefan Popović koji je prešao u Novi Pazar.

U barskom klubu situacija nije baš najpovoljnija - nakon šest kola u domaćem šampionatu imaju samo bod i to u posljednjem kolu kada su remizirali sa Sutjeskom u Nikšiću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније