Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

28. 06. 2024. 11:55 >> 11:56
1
Čitaj mi:

SAOPŠTENJE

Fudbalska Crna Gora: Javnost i institucije da se umiješaju u ovaj cirkus

Fudbalska Crna Gora oglasila se saopštenjem u kojem se osvrnula na nedavne odluke Disciplinske komisije FSCG, kao i na to da je odluka da se FK Budva i Fk Zeta kazne vraćanjem u niži rang takmičenja povezana sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore. Saopštenje prenosimo integralno.

"Fudbalska Crna Gora se obraća svoj crnogorskoj javnosti i svim institucijama ove države, da se konačno umiješaju u ovaj cirkus koji sprovodi individua koja sebe naziva predsjednikom FSCG. Povodom zadnjih dešavanja sa kažnjavanjem FK “Zeta” i FK “Budva”, kao i par momaka koji se bave ovim sportom, Fudbalska Crna Gora nema dilemu da je veliki broj utakmica Prve i Druge lige, a i baraža trebalo temeljno analizirati od strane disciplinskih organa FSCG, ali samo jedna utakmica u moru sumnjivih pokazuje druge namjere. Namjere ove individue i par uložaka ili otirača koji su saradnici samozvanog predsjednika govori da je u pitanju samo izborni inženjering, jer koji su to čvrsti dokazi da je meč “Budva” - “Zeta” namješten, ako postoje neka se proslijede i nadležnim organima. Istina je da su kažnjeni klubovi samo iz razloga što ne podržavaju ovu individuu! Dakle, “Zeta” i “Budva” ne podržavaju nelegalno izabranog predsjednika i bivaju izbačeni, e pa Fudbalska Crna Gora mora reći da se ovoj samovolji bliži kraj. Skrećemo pažnju da će pomenuta skupina krpa oko ove individue sigurno biti procesuirana za sva (ne)djela koja su uradila (ne) vršeći svoj posao u FSCG. Fudbalska Crna Gora se obraća svoj crnogorskoj javnosti i svim institucijama ove države, da se konačno umiješaju u ovaj cirkus koji sprovodi individua koja sebe naziva predsjednikom FSCG. Povodom zadnjih dešavanja sa kažnjavanjem FK “Zeta” i FK “Budva”, kao i par momaka koji se bave ovim sportom, Fudbalska Crna Gora nema dilemu da je veliki broj utakmica Prve i Druge lige, a i baraža trebalo temeljno analizirati od strane disciplinskih organa FSCG, ali samo jedna utakmica u moru sumnjivih pokazuje druge namjere.

Namjere ove individue i par uložaka ili otirača koji su saradnici samozvanog predsjednika govori da je u pitanju samo izborni inženjering, jer koji su to čvrsti dokazi da je meč “Budva” - “Zeta” namješten, ako postoje neka se proslijede i nadležnim organima. Istina je da su kažnjeni klubovi samo iz razloga što ne podržavaju ovu individuu! Dakle, “Zeta” i “Budva” ne podržavaju nelegalno izabranog predsjednika i bivaju izbačeni, e pa Fudbalska Crna Gora mora reći da se ovoj samovolji bliži kraj. Skrećemo pažnju da će pomenuta skupina krpa oko ove individue sigurno biti procesuirana za sva (ne)djela koja su uradila (ne) vršeći svoj posao u FSCG. 

Tražićemo i da se ispita porijeklo ne male imovine koje posjeduju, uz mnogo slučajeva nelegitimnih odluka! Ako smo zemlja koja teži vladavini prava zakon mora biti isti za sve! Napominjemo da je Savez servis klubova i da isti aršini moraju biti jednaki za sve! Fudbalska Crna Gora će stati i boriti se za interes svakog fudbalskog kolektiva! Poručujemo da ćemo organizovati i proteste ispred Kuće fudbala i pozvati sve sportske radnike da se jasno stavi do znanja da samovolji mora doći kraj. 

Mnogo dokaza, na sijaset donesenih odluka od strane ove individue je zadnjih mjeseci dospjelo u javnost, tražimo reakcije nadležnih organa! Uprkos svemu, Fudbalska Crna Gora ima većinu delegata potrebnih za smjenu nelegalnog rukovodstva i osobe koja ih vodi! Fudbalska Crna Gora ima i ljude i ideje, a i znanje da crnogorski fudbal vrati na nivo koji nam pripada!

Fudbalska Crna Gora će pomiriti sve klubove, uvešće red u ove improvizovane lige, a i mnogo toga promijeniti iz korijena!

Sve da je neko htio namjerno da uništi fudbal u Crnoj Gori nije mogao kao ova individua koja se za sve pita, ali podržana od strane par otirača koji se nazivaju saradnici!

Konačno, kad se sve sagleda u ovih zadnjih 25 godina koliko je ova individua na čelu Saveza, vidi se da smo na dnu ovog sporta u Evropi, a nacija smo izuzetno talentovana! Sve je spržio i uništio, ali se primakao i kraj! Pomenutom nije ni na kraj pameti da se povuče poslije cunamija koji je napravio u fudbalu u Crnoj Gori, već samo gleda kako da ostane na čelu Saveza (poznata slika iz političkih krugova), e pa više neće moći! Očekuje se brzi odlazak a i reakcije svih nadležnih organa!" navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније