Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 03. 2024. 16:30 >> 16:30
Čitaj mi:

DE LA FUENTE ZVAO TINEJDŽERA

Novi "biser" Barselone na spisku "Furije": Kubarsi ruši rekord Ramosa?

Pao Kubarsi, fudbaler Barselone koji je prije samo dva mejseca napunio 17 godina, dobiće priliku da debituje za prvi tim reprezentacije Španije.

Selektor "Furije" Luis de la Fuente, objavio je spisak fudbalera za prijateljske utakmice sa Kolumbijom i Brazilom, i odlučio je da poziv bude uručen i ovom tinejdžeru koji igra na poziciji štopera.

Kubarsi je dobio priliku proteklih mjeseci kod Ćavija u Barseloni i brzo je postao nezamjenjiv u prvih 11 "Blaugrane".

Odigrao je do sada devet utakmica u La Ligi, a bio je starter prvi put u Ligi šampiona u revanšu protiv Napolija, koji je Barselona dobila 3:1, a Kubarsi dobio jedno od najboljih ocjena na meču (bolje ocijenjeni od njega samo Rafinja i Žoao Kanselo).

Ukoliko debituje na bilo kojem od ova dva meča, štoper Barselone će da sruši rekord Serhija Ramosa kao najmlađeg defanzivca u prvom timu Španije.

De la Fuente je ponovo zvao i Lamine Jamala, Kubarsijevog saigrača iz Barselone koji je već oborio sve rekorde Španije kada su u pitanju godine.

Supertalentovano krilo ima svega 16 godina, četiri puta je nastupio za Španiju, a već ima i dva postignuta gola.

Sa i dalje mladim fudbalerima, kakvi su Pedri, Gavi, Niko Vilijams, osiguravaju Španiju da ostaje u samom vrhu svjetskog fudbala u decenijama koje dolaze.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније