Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

17. 11. 2023. 16:35 >> 16:39
1

"EKIPA RASTE IZ MEČA U MEČ"

Camaj: Protiv Litvanije odigrali najbolji meč u kvalifikacijama

Vezista fudbalske reprezentacije Crne Gore Driton Camaj kazao je da je ekipa protiv Litvanije odigrala najbolji meč u kvalifikacijama, te da ostaje žal što meč sa Mađarskom u gostima neće direktno odlučivati u putniku na Euro.

“Iskreno, pratili smo do samog izlaska na zagrijavanje dešavanja u Sofiji. Teško nam je pao taj gol Mađarske u poslednjem trenutku meča. Vidjeli ste međutim da ipak to nije uticalo na naše zalaganje u meču sa Litvanijom. Odigrali smo možda i najbolju partiju u kvalifikacijama. Kao ekipa rastemo iz utakmice u utakmicu. Idemo u prvom smjeru i samo treba da nastavimo ovako“, rekao je Camaj.

On je protiv Litvanaca, upisao asistenciju, njegov odličan pas u gol je pretvorio Jovetić.

“Jednostavan je fudbal kada igrate sa Jovetićem, razumijemo se, imamo sličan stil igre, ali se ne bih poredio sa njim, klasa je i mnogo nam znači što je sa nama“, kazao je Camaj.

Vezista "sokola" je ponovio riječi saigrača da je želja da se u ova dva meča osvoji šest bodova.

“Mi smo pred okupljanje postavili sebi cilj da uzmemo šest bodova iz poslednja dva meča. Pola planiranog smo odradili sinoć, idemo, bez obzira na sve, na pobjedu u Budimpešti. Da nismo izgubili dva boda u Litvaniji sada bismo zavisili isključivo od sebe. Igrali bismo u glavnom gradu Mađarske za prolazak na Evropsko prvenstvo“, kaže igrač Kišvarde.

On smatra da je ekipa iz duela sa Mađarskom i Srbijom zaslužila više.

“Falio je možda bolji pristup u nekim mečevima. Juče smo od starta ušli u meč kako treba. Ostaje žal jer smo u mečevima sa Srbijom i Mađarskom zaslužili više. Pokazali smo da ne zaostajemo za najjačim ekipa iz grupe, štaviše, mislim da smo kvalitetniji od Mađarske i nadam se da ćemo to pokazati u nedjelju“, ocijenio je Camaj.

Camaj dobro poznaje prilike u mađarskom fudbalu, jer već četvrtu godinu igra u Kišvardi. Ističe da je infrastruktura fenomenalna, te da su čelnici saveza imali strpljenja za selektora Marka Rosija.

“U klubu imamo najbolje uslove za trening, to je ključ da biste napravili uspjeh. Mađari mnogo ulažu u fudbal i shodno tome rastu. Doveli su kvalitetnog trenera, Marka Rosija. Rezultati nisu bili tako sjajni, protekle kvalifikacije su završili kao četvrti u grupi, ali su istrpjeli trenera“, kazao je Camaj.

Camaj će zato imati poseban motiv u nedjelju...

“Cilj je da se svi zajedno pokažemo u što boljem svijetlu. Znači mi što ću igrati na Puškaš areni, ali kad igram pod Podgoricom to je poseban osjećaj, reprezentativni dres sanjaš još od kad si dijete“, zaključio je Camaj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније