Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

28. 04. 2024. 20:36 >> 20:36

PREDATA ZASTAVA EVROPSKOG PRVENSTVA

„Veliko hvala Zagrebu, vidimo se u Podgorici”

Evropsko prvenstvo u džudou završeno je danas u Zagrebu, naredno će se održati za 12 mjeseci u Podgorici. Na ceremoniji zatvaranja, predsjednik Evropske džudo federacije (EJU) Laslo Tot svečano je uručio zastavu Evropskog prvenstva predsjedniku Džudo saveza Crne Gore, Jovici Rečeviću.

"Veliko hvala Zagrebu, vidimo se u Podgorici sljedećeg aprila! Evropsko prvenstvo 2024. je istorija, živjelo Evropsko prvenstvo 2025. u SC Morača", poručio je Tot.

Rečević je veoma ponosan što će Crna Gora sljedeće godine biti domaćin ovog takmičenja prvi put u istoriji.

"Crna Gora se, ove godine, predstavila sa dva evropska kupa - juniorski je održan 9. i 10. marta, a seniorski će biti 21. i 22. septembra, tako da spremno dočekujemo i najveće kontinentalno takmičenje u 2025. godini. Da ništa ne prepuštamo slučaju govori i činjenica da je organizaciji Evropskog prvenstva u Zagrebu bio prključen i naš organizacioni tim, koji je sa iskusnim hrvatskim kolegama učestvovao u organizaciji EP Zagreb 2024", istakao je Rečević u intervjuu za EJU.

Evropsko prvenstvo završeno je danas takmičenjem miks timova, a prvo mjesto osvojila je Francuska, koja je u finalu savladala Gruziju, dok su bronze pripale Njemačkoj i Srbiji, kojoj je Rečević uručio medalje.

Na Evropskom prvenstvu u Zagrebu bio je i Direktor direktorata za sport pri Ministarstvu sporta i mladih, Zoran Jojić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније