Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ T.G/S.V. ]

10. 12. 2022. 07:38   >>  07:37 1

DRITON CAMAJ ZA PORTAL

"Nadam se da će Portugal pobijediti na Svjetskom prvenstvu"

Portugal je najkompletnija ekipa Svjetskog prvenstva i nadam se da će ga Portugal osvojiti, zbog mog idola Kristijana Ronalda, kazao je za Portal RTCG Driton Camaj, naš internacionalac i fudbaler Kišvarda iz Mađarske.

Govoreći o karijeri, Camaj kaže da igra najbolju sezonu u karijeri. 

"Zadovoljan sam jer već igram najbolju sezonu u karijeri ali kad se osvrnem, mogao sam imati još bolje brojke nego što su sada, nadam se da će na kraju biti dvocifrene i da ću pomoći ekipi da ostvarimo zacrtane ciljeve, igrali smo toplo hladno, imali smo skoro pa savršen početak sezone pa smo imali nejasan pad ali na kraju krajeva završili smo treći. Nadam se da ćemo uspjeti da se plasiramo opet u Evropu",kazao je Camaj. 

Istakao da ponuda za sada ne fali, te da pregovara sa sadašnjim klubom o nastavku saradnje. 

"Pregovaram sa sadašnjim klubom nastavak saradnje, ali željan sam novog izazova.  Nadam se da ću odabrati pravu sredinu gdje ću nastaviti da napredujem i da nastavim igre iz ove polusezone", naveo je Camaj. 

On je istakao da su, kada je u pitanju crnogorska reprezentacija, ambicije kao i prošle godine, da napadaju drugo mjesto jer misli da imaju dosta kvaliteta za to.

"Igrali smo dobro u junu, imali sve u svojim rukama a onda smo čini mi se olako ispustili u septembru. Nadam se da smo izvukli pouke iz svega toga i da ćemo na predstojećim kvalifikacijama napraviti taj iskorak koji svi dugo sanjamo i da se plasiramo na veliko takmičenje. Mislim da je grupa podjednaka i da imamo šanse da se plasiramo", kazao je Camaj. 

Osvrćući se na SP u Kataru i prognoze,  Camaj je istakao da očekuje finale u kome će igrati Portugal.

"Mislim da je Portugal najkompletnija ekipa turnira. Nadam se da će Portugal osvojiti Svjetsko prvenstvo zbog mog idola Ronalda", zaključio je Camaj. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније