Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

28. 04. 2024. 19:18 >> 19:53
Čitaj mi:

REAGOVANJE

Budućnost suspendovala golmana Pavličića

Nadzorni odbor Fudbalskog kluba Budućnost suspendovao je golmana Ðorđija Pavličiċa zbog napada na saigrača Igora Ivanoviċa.

Nakon utakmice sa Sutjeskom pod Goricom koja je završena neriješeno (2:2) Pavličić je udario Ivanovića, da bi nakon toga i nekoliko navijača domaćeg tima završilo u svlačionici "plavih" i sukobilo se verbalno sa igračima.

"Nadzorni odbor je jednoglasno odlučio da suspenduje golmana Ðorđija Pavličiċa zbog nasrtaja na saigrača Igora Ivanoviċa, zbog kršenja disciplinskog pravilnika kluba. Suspenzija stupa na snagu odmah", stoji u saopštenju.

Istakli su da se ograđuju od svih nesportskih stvari...

"Fudbalski klub Budućnost kao najveći i najreprezentativniji klub u državi je uvijek težio fer - pleju, viteškom nadmetanju isključivo na terenu tokom igre, sjajnim međuljudskim odnosima o čemu naša ponosna istorija svjedoči…Kao klub se ograđujemo od nesportskih stvari, uz nadu da ćemo svi zajedno pronaći snagu u periodu koji je ispred nas, jer samo ujedinjeni možemo da sanjamo velika djela.", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније