Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. R.

28. 04. 2024. 10:46 >> 12:05
Čitaj mi:

46 MEČEVA BEZ PORAZA

Leverkuzen je dokaz da Njemci igraju dok sudija ne odsvira kraj

U istroriji fudbala bilo je zaista nevjerovatnih rezultata, golova, nizova, komičnih situacija, promašaja, ali ono što Bajer Leverkuzen radi ove sezone može se svrstati u nadrealno.

Koliko su samo puta ove sezone izabranici Ćabija Alonsa uspjeli da se izvuku iz poraza i to u onim čuvenim "njemačkim" minutima - jer, jasno je da Njemac igra do kraja.

Najsvježi primjer je od juče kada je Štutgart bio na pragu velike pobjede u 31.kolu Bundeslige i prekida niza Bajera od 45 mečeva u kojima nisu doživjeli poraz, ali opet je neko čudo bilo uz "Farmaceute" pa su u šestom minutu sudijske nadoknade stigli do 2:2 golom Andriha.

To je bio 15. meč ove sezone u kojem je Leverkuzen došao do gola u 90. ili nekom od minuta sudijke nadoknade u drugom poluvremenu.

Nakon svakog od ovih meča jednostavno se provlačila riječ "opet" uz neke epitete koje je teško više i pronaći jer djeluje da ovom nizu Bajera nema kraja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније