Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

25. 03. 2024. 20:50 >> 21:25

NAKON POBJEDE

Camaj: Rastemo kao ekipa, kontrolisali smo utakmicu u drugom poluvremenu

Naši najbolji fudbaleri pobijedili su Sjevernu Makedoniju 1:0 u drugom prijateljskom okršaju u Antaliji. Reprezentativac, Driton Camaj, kazao je nakon meča da je zadovoljan ovim mini - pripremama.

"Mislim da smo imali izvanredne uslove za trening i za rad. Kao što su i Joveta i Savke rekli, čast nam je da je ovakav selektor sa nama. Pokušavamo da sprovedemo na terenu njegove zamisli i bilo je uspješno. Raduje nas i kad ne igramo toliko dobro kao što smo, na primjer, protiv Bjelorusije, da dobijemo utakmicu. Mislim da rastemo kao ekipa i svakako da nas sve to raduje" kazao je Camaj.Asistent kod prvog gola imao je i nekoliko prilika da se upiše u strijelce, istakao je da je naša selekcija kontrolisala meč u drugom poluvremenu.

"Moramo da budemo realni s neke strane jer zemlja sa 600 hiljada stanovnika ne može da bude dominantna u svakom meču. Sjeverna Makedonija ima dva vrhunska igrača, sa Bardijem i Elmasom, pravili su nam probleme konstantno. Međutim, u drugom poluvremenu, mislim da smo kontrolisali utakmicu i imali još neke prilike da završimo utakmicu, ali na kraju je najvažnija pobjeda."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније