Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

23. 06. 2022. 06:50 >> 06:48

BUBANJA ZA PORTAL

"Uslovi za rad odlični, Lokomotiva velika šansa"

Zaista sam presrećan što sam došao u klub kakav je zagrebačka Lokomotiva. Prvi utisci su zaista fenomenalni, rekao je za Portal RTCG crnogorski fudbaler Vladan Bubanja.

"Želio bih da se zahvalim prije svega mom sad već bivšem klubu na svemu što su uradili za mene za 14 godina koliko sam proveo u klubu. Zelim im zaista svu sreću u kvalifikacijama i prvenstvu. Odlazim iz kluba sa tri titule prvaka, a Sutjeskoj želim svu sreću u kvalifikacijama, a potom i prvenstvu", rekao nam je Bubanja.

On je naveo da fudbal u Crnoj Gori ne zaslužuje da bude na mjestu na kojem se trenutno nalazi.

"Nadam se da će klubovi ove godine u kvalifikacijama napraviti korak više", kazao je Bubanja.

On navodi da su prvi utisci u Zagrebu zaista fenomenalni.

"Uslovi za rad su odlični, koliko sam mogao da vidim treninzi su zaista kvalitetni i jakog inteziteta. Momci su me već prihvatili, na meni je da se što prije uklopim i opravdam očekivanja svih zaposlenih u klubu. Moja očekivanja su velika, došao sam u klub koji je poznat po dobrom radu i prodaji mladih igrača. Međutim, sada sam fokusiran samo na pripreme koje slijede i idem stepenicu po stepenicu naprijed", navodi Bubanja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније