Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

17. 10. 2024. 11:00 >> 11:00
1
Čitaj mi:

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA

Da li je Megan Markl najviše maltretirana osoba na svijetu

Megan Markl ponovno se našla u centru pažnje kad je tokom posjete neprofitnoj organizaciji Girls Inc. izjavila da se osjeća kao "jedna od najviše maltretiranih osoba na svijetu".

 

 

Rečenica koju je izrekla 2. oktobra tokom otvorenog razgovora s tinejdžerima u Santa Barbari izazvala je podijeljene reakcije na društvenim mrežama.

Dok su neki obožavatelji izrazili simpatije prema njoj, drugi su komentarisali da je njezina izjava licemerna.

"Imali smo aktivnost u kojoj smo razgovarali o različitim scenarijima, a Megan je podijelila svoja iskustva", izjavila je Larisa Mej, suosnivačica neprofitne organizacije.

Dodala je da je Megan pričala o svojim iskustvima sa onlajn zlostavljanjem.Iako princ Hari i Meganini saradnici nisu javno komentarisali njene navodne izjave o maltretiranju, izvor blizak njima rekao je za Njujork post da je ona "govorila o svom iskustvu sa onlajn maltretiranjem, ali nikad nije tvrdila da je ona osoba koja je najviše maltretirana na svijetu".

Međutim, na društvenim mrežama mnogi korisnici izrazili su sumnju u iskrenost njenih komentara, posebno u svijetlu optužbi da je maltretirala svoje osoblje.

"Nasilnik iz Montesita je posljednja osoba koja bi trebala da daje savjete o borbi protiv maltretiranja. Samo pitajte njeno bivše osoblje", napisao je jedan korisnik na X-u.

"Žao mi je, ne vjerujem da je ona najviše maltretirana", nadovezao se drugi.

Bilo je i onih koji su stali u njenu odbranu.

"Najviše je maltretirana otkako je upoznala Harija", glasio je jedan od komentara.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније