Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.hr ]

17. 10. 2024. 10:18 >> 10:18
Čitaj mi:

preminuo nakon pada sa trećeg sprata

Šta se zna o smrti Lijama Pejna?

Lijam Pejn, bivši član boj benda One Direction, preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu u 31. godini. Njegova smrt je ostavila kolege i fanove u šoku.

Pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Cas Sur u luksuznom okrugu Palermo u Buenos Ajresu, nakon što je pao sa trećeg sprata, prenosi Index.hr.

Smrt je potvrdila policija, a ljekari su rekli da „mu nije bilo spasa“. Svjedoci su za američki tabloid TMZ rekli da se nesreća dogodila nešto posle 17 časova (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Lijam ranije „čudno ponašao u holu hotela”. Pominju da je „slomio svoj laptop”.

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Pejn pao sa trećeg sprata. U hitnom pozivu policija je obaviještena o „agresivnom muškarcu koji je možda bio pod dejstvom droge i alkohola“. Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu. Osoblje je naglasilo da je potrebno da „nekog odmah pošalju“ jer ne znaju da li je život gosta u opasnosti.

Osoblje nije moglo da uđe u sobu u kojoj je Lijam boravio „dva ili tri dana”. Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo jaku buku u unutrašnjem dvorištu hotela. Pablo Poličikio, direktor komunikacija Ministarstva bezbjednosti Buenos Ajresa, rekao je u izjavi za Asošiejted pres da je Pejn „skočio sa balkona svoje sobe“.

Vlasti sada istražuju okolnosti njegove smrti i sprovode obdukciju, rekao je za „Todo Noticias“ Alberto Krešenti, šef državnog sistema hitne medicinske pomoći u zemlji.

Lijam je bio u Argentini zbog gostovanja na koncertu Najla Horana, bivšeg kolege iz One Direction-a. Vest je šokirala fanove širom svijeta, koji se opraštaju na društvenim mrežama.

Ko je bio Lijam Pejn?

Lijam Pejn je bio engleski pjevač, tekstopisac i bivši član globalno popularnog benda One Direction. Rođen je 29. avgusta 1993. godine u Vulverhemptonu. Njegova karijera je počela kada se pojavio na takmičenju The X Factor 2008. godine.

Nije stigao do finala, ali se vratio 2010. godine kada su ga sudije stavile u grupu sa Harijem Stajlsom, Luisom Tomlinsonom, Najlom Horanom i Zejnom Malikom, formirajući boj bend One Direction. Ova grupa je ubrzo postigla globalni uspjeh i postala je jedan od najprodavanijih bendova decenije.

Nakon što su članovi benda 2015. odlučili da naprave pauzu, Lijam je započeo solo karijeru. Njegov prvi singl kao solo izvođača, Strip That Down, objavljen je 2017. godine u saradnji sa Quavom i dostigao je visoku poziciju na svjetskim top listama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније