Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.L.B.

07. 09. 2024. 14:05 >> 14:06

Milena Đurđić u Veneciji

"Naši talenti mogu da pariraju profesionalcima sa svjetske scene"

Crnogorska modna kreatorka Milena Đurđić gostovala je na filmskom festivalu u Veneciji i svojom kreacijom, gdje je kako kaže njen PR tim, cjelokupnim stajlingom pobrala izuzetnu pažnju prisutnih.

“Poziv da se pojavim na crvenom tepihu u Veneciji izuzetna je čast i dodatni podstrek mom daljem nastavku karijere. Od modnog Oskara prošle godine u Rimu, pokrenule su se mnoge sjajne stvari i izuzetno sam srećna jer se otvaraju nove prilike,” izjavila je Milena.

U Veneciji je bila sa svojim timom koji je pomogao u kreiranju finalnog stajlinga, ali i da je podrži kada su u pitanju odnosi sa internacionalnim medijima i novi kontakti u filmskoj industriji.

“Izuzetno sam ozbiljno shvatila ovu priliku i cilj mi je bio da predstavim svoj brend u pravom svijetlu, i da na dostojan način budem predstavnica naše zemlje na ovako važnom događaju. U cijelom procesu smo naučili dosta i iskreno mi je drago vidjeti koliko naši talenti mogu da pariraju brojnim profesionalcima sa svjetske scene” dodala je Milena.

Dok je Milena dizajnirala haljinu koju je nosila za ovu priliku, bitnu ulogu imao je i Petar Raičević, body art umjetnik koji je zaslužan za fantastičan prikaz Venecije na Mileninim leđima.

“Htjeli smo da uradimo nešto drugačije, da ukažemo poštovanje domaćinima, ali i da odamo počast i našoj zemlji, te stoga detalj crnogorske kape na gondolijeru. Cijeli proces planiranja i saradnje sa Milenom bio je sjajan, a sam boravak u Veneciji jedno od uzbudljivijih profesionalnih iskustava,” rekao je Petar.

“Iako smo imali kratak rok za pripremu, naš tim je odradio sjajan posao i zadovoljni smo postignutim, ipak mislim da bi ovo sve bilo mnogo bolje i zvučnije da smo imali i adekvatnu institucionalnu podršku, koja je
nažalost ovog puta izostala, ” dodala je Milena.

Nakon prošlogodišnjeg štrajka scenarista u Holivudu, 81. izdanje venecijanskog filmskog festivala okupilo je neka od najvećih imena savremenog filma koji su početak septembra proveli u Veneciji okruženi brojnim fanovima.

Festival u Veneciji smatra se jednim od tri najvažnija filmska događaja u toku godine, i odlična je platforma za promociju na globalnoj sceni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније