Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.B. [ N1 ]

07. 09. 2024. 18:00 >> 18:14
Čitaj mi:

POZAMAŠNA SUMA NOVCA

Princ Hari dobija osam miliona funti

Princ Hari će dobiti osam miliona funti kad napuni 40 godina, nakon što je Kraljica Majka ostavila pozamašnu sumu novca svojim praunucima pre 30 godina, prenosi Daily Mail.

Fond na kome se nalazi 19 miliona funti su osnovale 1994. godine Kraljica Elizabeta i Kraljica Majka, kada je Hari imao 10 godina, da se raspodijeli među unucima, prenosi Daily Mail.

Navodno je trebalo prvu uplatu da dobiju na dan 21. rođendana, a drugu na dan 40. rođendana, a izvori iz palate tvrde da je Hari primio veću sumu od Vilijama.

Bivši zaposleni je rekao za Tajms da je „fond osnovan u to vrijeme“.

„Bio je to način da Kraljica Majka ostavi novac praunucima kada budu stariji i način na koji bi proslijedila dio svog imanja na poreski efikasan način“, rekao je on. 

Na svoj 21. rođendan, svaki brat bi dobio šest miliona, a to bi se uvećalo na osam na dan 40. rođendana, koji će Hari proslaviti 15. septembra.

Vjeruje se da su prinčevi Vilijam i Hari, zajedno sa svojim rođacima, korisnici fonda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније