Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj.

06. 09. 2024. 21:39 >> 21:39

Pjevačica i glumica

Lejdi Gaga na crvenom tepihu sa vjerenikom, pokazala zašto je kraljica mode

Pjevačica i glumica Lejdi Gaga juče je zajedno sa vjerenikom i ekipom filma "Joker: Folie à Deux" prošetala crvenim tepihom Filmskog festivala u Veneciji, a njeno pojavljivanje posebno je privuklo pažnju fotografa i fanova.

Nakon što je prilikom dolaska sa verenikom Majklom Polanskim u ovaj italijanski grad pokazala veliki zaručnički prsten, Lejdi Gaga je zablistala na crvenom tepihu 81. izdanja Filmskog Festivala u Veneciji.

Ona je za ovu priliku nosila dugu crnu balsku haljinu dubokog dekoltea i neobični šešir od crne čipke. Riječ je o haljini kolekcije Kristijan Dior Haute Couture, dok je pokrivalo za glavu djelo slavnog dizajnera Filipa Trejsija.

Cijeli stajling upotpunila je dijamantnom ogrlicom Tiffany & Co.. Njen vjerenik Polanski nosio je crno klasično odijelo i bijelu košulju.

Brojni fanovi dozivali su je kako bi dobili autogram i zabilježili selfieje s njom, a fotografi su se spoticali na tepihu kako bi je snimili. No, zbog ogromne haljine, trebala joj je pomoć tokom kretanja pa ju je voditelj držao za ruku dok je potpisivala autograme.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније