Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.J. [ N1 ]

05. 09. 2024. 11:55 >> 11:55
Čitaj mi:

GLAVNI AKTERI FILMA

Ovacije od 12 minuta za Lejdi Gagu i Hoakina Finiksa na premijeri Džokera 2

Lejdi Gaga i Hoakin Finiks prošetali crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji.

Jedan od najiščekivanijih događaja na Filmskom festivalu u Veneciji svakako je bila i premijera filma Džoker 2 (Džoker: Ludilo u dvoje) i dolazak glavnih aktera Lejdi Gage i Hoakina Finiksa.

Prije premijere, Finiks se pojavio ranije na crvenom tepihu i pravio selfije sa obožavaocima dok je Tod Filips, reditelj filma, zamolio jednu gošću da mu pozajmi lepezu od papira da se rashladi na visokim temperaturama, prenosi Variety.

Lejdi Gaga napravila pravu pometnju svojim prisustvom

Svu pažnju ipak je pokupila Lejdi Gaga u haljini Kristijana Diora. Svoj izgled upotpunila je ukrasom od čipke koji je nosila na glavi, a za koji je bio zadužen Filip Trejsi.

Dok su obožavaoci skandirali njeno ime, fotografi su se saplitali jedni o druge na crvenom tepihu kako bi je fotografisali.

Premijeri su prisustvovala i velika imena poput generalnog direktora CAA Brajana Lurda i generalnog direktora Warner Bros Pictures Majka De Luke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније