Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M. [ RTS ]

06. 09. 2024. 17:43 >> 17:43
Čitaj mi:

Stvarno ima devet života

Mačak se pojavio na vratima vlasnice nakon što je kremiran

Mit o tome da mačke imaju devet života testiran je do krajnjih granica kada se voljeni ljubimac jedne Britanke pojavio na njenim vratima nakon što je „kremiran“.

Nići Najt iz Njubija u Sjevernom Jorkširu bila je na ljetovanju u Turskoj kada joj je komšija javio da se njen mačak Ted udavio u obližnjem jezercetu, prenosi Bi-Bi-Si.

„Morala sam da kažem svom mužu i našoj četvoro djece. Svi smo bili veoma tužni jer je Ted bio voljeni član naše porodice“, rekla je za britanski javni servis.

Dok su ona i njena porodica bili van zemlje organizovala je sahranu, a prije toga da krematorijum „Heavenly Pets“ preuzme tijelo i kremira ga. Četiri dana nakon što je obavljena ceremonija, Ted je kroz vratanca ušao u njenu kuću.

Dok smo još bili u Turskoj vidjela je nekoliko prouštenih poziva od žene koja joj je čuvala mačku.

„Taman što smo prihvatili činjenicu da Teda više nema, nisam vjerovala kad mi je rekla. Morala je da mi pokaže uživo snimak da bih vidjela da je Ted zaista živ“, prisjetila se Nići Najt.

Ubrzo je shvatila da je platila 130 funti da kremiraju drugu mačku. Kada se vratila kući i otišla po urnu, vidjela je na njoj natpis „Ted nije mrtav“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније