Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

02. 09. 2024. 14:47 >> 14:43
Čitaj mi:

NIKŠIĆ

Uhapšen hrvatski državljanin, osumnjičen da je vatrom ugrozio objekte

Nikšićka policija uhapsila je T.L. državljanina Hrvatske sa privremenim boravkom u tom gradu, zbog sumnje da je u mjestu Kuside u Nikšiću zapalio i ostavio otvorenu vatru bez nadzora, koja se kasnije proširila na nisko rastinje i na okolnu šumu, ugrozivši i objekte koji su se nalazili u blizini, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, dežurna služba nikšićke policije obaviještena je od strane pripadnika Službe zaštite i spasavanja Nikšić, da su po pozivu građana pošli u mjesto Kuside, gdje im je prijavljeno da je došlo do požara.

"Policija je došla do saznanja da je T.L., odlažući i čisteći otpad ispred svog objekta, zapalio i ostavio otvorenu vatru bez nadzora, koja se kasnije proširila na nisko rastinje i na okolnu šumu, ugrozivši i objekte koji su se nalazili u blizini", istakli su u saopštenju.

O predmetnom događaju obaviješten je dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

"On je izvršio kvalifikaciju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, a po čijem je nalogu T.L. uhapšen", zaključili su saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније