Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

31. 08. 2024. 15:11 >> 15:28
Čitaj mi:

ULCINJ

Švajcarskom državljaninu zabrana prilaska i novčana kazna zbog nasilja u porodici

Dežurna sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić, izrekla je državljaninu Švajcarske S.F. (34) novčanu kaznu i zabranu prilaska zbog nasilja nad suprugom i sinom, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

"Naime, okrivljeni S.Fi. je 31. avgusta u hitnom postupku proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 2000 eura i zabranu prilaska u trajanju od tri mjeseca", navodi se u saopštenju.

Kekić mu je izrekla kaznu nakon što je u postupku utvrđeno da je prethodne večeri na terasi jednog hotela na Velikoj plaži u Ulcinju najprije verbalno napao suprugu – oštećenu S.F., a potom kod iste izazvao i osjećaj lične nesigurnosti, na način što je lomio inventar koji se nalazio za stolom za kojim je sjedjela sa njihovim maloljetnim sinom.

"Uz kaznu mu je izrečena i zaštitna mjera zabrane prilaska supruzi i malodobnom sinu na udaljenosti ne manjoj od 50 metara u trajanju od 90 dana na teritoriji Crne Gore, koja mjera je stupila na snagu odmah po izricanju kazne i izvršiće je Uprava policije", dodali su.

Izrečena kazna je, kako su kazali, naplaćena prije pravosnažnosti rješenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније