Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

29. 08. 2024. 12:08 >> 12:08

UPRAVA POLICIJE

Zbog nasilja u porodici juče u Nikšiću uhapšeno pet osoba

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić juče su uhapsili pet osoba zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije. Slobode su lišeni M.R. (65), F.S. (25), N.B. (36), D.M. (35) i P.M. (26).


Jedno lice prijavilo je policiji da je njen otac M.R., prekršio zaštitne mjere izrečene od strane sudije za prekršaje i on je uhapšen.

"Drugo oštećeno lice prijavilo je da je njen emotivni partner F.S. fizički napao i uputio joj riječi prijeteće sadržine. Ona je ovom prilikom zadobila povrede konstatovane u izvještaju ljekara, a F.S. je lišen slobode", saopšteno je iz Policije. .

Nadalje, nikšićkoj policiji juče je žena prijavila da je njen suprug N.B. prekršio mjeru nadzora koju mu je izrekao Osnovni suda u Niksiću, paa su i njemu stavljene lisice na ruke.

"Juče je za nasilje u porodici prijavljen i D.M. koji je uputio riječi prijeteće sadržine P.M. koji je takođe prijavljen za upućivanje prijetećih riječi i fizičkog napada na D.M. Oba lica su lišena slobode", navodi se u saopštenju.

Službenici Uprave policije, kako je saopšteno, u kontinuitetu preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, te uz sve raspoložive mehanizme postupanja nastoje osigurati mir i bezbjednost svih građana i građanki Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније