Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

28. 08. 2024. 13:35 >> 13:34

RASVIJETLJENI SLUČAJEVI

H. Novi: Procesuirane dvije osobe zbog krađe

Hercegnovska policija rasvijetlila je više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopštila je Uprava policije.

Kako navode, uhapšen je D.S. (25) koji je zajedno sa V.R. koji je prethodno procesuiran i nalazi se u UIKS-u, 20. juna izvršio tešku krađu u mjestu Zelenika.

"Oni su demontirali veću količinu bakarnih cijevi sa rashladnih uređaja i prodali ih na otpadu sekundarnih sirovina", ističu u saopštenju.

Nadalje, tokom jula su izvršili još dvije teške krađe u mjestu Meljine.

"Iz jednog objekta su ukrali veći broj komada kupatilske galanterije, kao i bakarne obloge i okove", dodaju u saopštenju.

Prilikom krađe oštetili su česmu, nakon čega je došlo do poplave u tom objektu i na taj način pričinjena veća materijalna šteta.

"Ukradene predmete osumnjičeni su prodali na otpadu sekundarnih sirovina", navode u saopštenju.

Osim toga, policija rasvijetlila je krivično djelo krađa.

Osumnjičeni V.H. (24) iz Nikšića ukrao je novac u iznosu od 500 eura iz jednog vozila u Igalu.

"Novac je pronađen i vraćen vlasniku, dok će krivična prijava protiv osumnjičenog biti podnijeta u redovnom postupku", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније