Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

28. 08. 2024. 09:00 >> 09:00

UHAPŠEN OSUMNJIČENI

Prijeteći nožem natjerao apotekare da mu daju novac iz kase

Podgorička policija uhapsila je I.M. (55) iz Podgorice zbog sumnje da je opljačkao apoteku uz prijetnju nožem.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, rasvijetljeno je razbojništvo koje se dogodilo prije četiri dana.

"Zbog sumnje da je izvršio pomenuto krivično djelo slobode je lišen I.M. (55) iz Podgorice na način što je 24. avgusta u popodnevnim časovima, ušao u jednu apoteku gdje je od zaposlene uz prijetnju hladnim oružjem – nožem, zahtijevao da otvori kasu iz koje je otuđio novac u iznosu od 310 eura", navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo, te je nakon preduzetih intenzivnih aktivnosti podgoričke policije identifikovan izvršilac koji je lišen slobode.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније