Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M./Mira Rovčanin

26. 08. 2024. 16:33 >> 17:06
Čitaj mi:

NIKŠIĆ

Lokalizovan požar u Ozrinićima, spašeni stambeni objekti

Lokalizovan je požar koji je izbio jutros u blizini mjesnoj zajednici Ozrinići u Nikšiću, kazao je komandir smjene Vatrogasno-spasilačke jedinice Nikšić Bojan Bijelović.

Danas oko 11 h 40 minuta izbio je požar na otvorenom u blizini mjestne zajednice Ozrinići u Nikšiću.

"Dobili smo dojavu da gori suva trava na livadi. Izašli smo s jednim vozilom, međutim, vjetar je pospješio to gorenje i taj požar se jako brzo, velikom brzinom širio. Ubrzo se požar širio toliko da je ušao u naselje gdje su bile desetine i desetine kuća i stambenih objekata ugroženih", kazao je Bijelović.

On je kazao da je na licu mjesta bilo oko tridesetak vatrogasaca.

"Do 15:20 h smo se borili s tom vatrenom stihijom. Taj požar je uhvatio i dvorište skladišta, gorjele su gume, to nam je dodatno otežavalo. Međutim, poslije nekih tridesetak minuta gašenja uspjeli smo", istakao je Bijelović.

Sada je, kaže Bijelović, trenutno sve pod kontrolom.

"Požar je pod kontrolom, nema više bojazni da se može širiti. Sreća što smo uspjeli da spasimo te stambene objekte i pomoćne objekte porodica", poručio je Bijelović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније