Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Libertas ]

26. 08. 2024. 09:05 >> 12:05
Čitaj mi:

ŽABLJAK

Uhapšen Andrija Popović, osumnjičen da je flašom udario policajca

Podgoričanin Andrija Popović (19) uhapšen je zbog sumnje da je napao i lakše povrijedio policajca prilikom policijske intervencije na žabljačkom trgu, saznaje Libertas.

Popović je osumnjičen da je policajca uradio flašom u glavu, nakon čega je pobjegao. Nedugo potom, policija ga je stigla i uhapsila.

Incident se, saopšteno je danas iz policije, dogodio 24. avgusta, oko 1.35 časova.

"Policija je obilazila uže gradsko jezgro i primijetila raspravu i guranje više osoba na Trgu durmitorskih ratnika. Izdala im je upozorenje, a onda i naređenje da prekinu svađu i odlože staklene flaše koje su držali u rukama. Međutim, ova lica su se oglušila o naređenje i nastavila sa guranjem, nakon čega je jedno od njih zadalo udarac flašom u predjelu glave drugom licu, a potom i policijskom službeniku, nakon čega je pobjegao“, piše u današnjem saopštenju policije.

Policajci su, navode, sustigli mladića i uhapsili ga.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima koji je kvalifikovao krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim djelom laka tjelesna povreda“, saopšteno je iz policije.

Popović je, uz krivičnu prijavu, priveden na dalju nadležnost postupajućem tužiocu.

"Policija preduzima dalje mjere i radnje u odnosu na cjelokupni događaj, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i eventualne odgovornosti ostalih učesnika koji su identifikovani“, naveli su danas iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније