Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

25. 08. 2024. 10:43 >> 10:44
Čitaj mi:

APEL UPRAVE POLICIJE

Za 24 sata stradale tri osobe, vozači da budu odgovorni

Uprava policije apelovala je na vozače da da svojim odgovornim ponašanjem i strpljivom vožnjom doprinesu svojoj i ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju broja nezgoda sa najtežim posljedicama.

Apel prenosimo integralno.

"Pored pojačanih aktivnosti i prisustva saobraćajne policije na putnim pravcima, preventivnih, ali i pojačanih represivnih mjera prema učesnicima u saobraćaju i brojnih apela, na putevima u Crnoj Gori samo u proteklih 24 časa dogodio se veći broj saobraćajnih nezgoda, u kojima su život izgubile tri osobe, od čega dva pješaka u Podgorici.

Uzimajući u obzir da je vrhunac sezone u toku, te da je na našim putevima prisutan višestruko veći broj vozila u saobraćaju, policijski službenici ulažu velike napore da obezbijede nesmetano odvijanje saobraćaja, bez većih zastoja, ali i u okviru realnih mogućnosti, prvenstveno da svojim preventivnim ali i represivnim aktivnostima utiču na smanjenje broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama.

Još jednom apelujemo na sve vozače, da svojim odgovornim ponašanjem i strpljivom vožnjom doprinesu svojoj i ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju broja nezgoda sa najtežim posljedicama".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније