Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

24. 08. 2024. 18:34 >> 18:37
1

U TUZIMA

Uhapšeni osumnjičeni za otmicu dva pakistanska državljanina

U Tuzima su uhapšeni E.R. (26) i A.N. (18) zbog sumnje da su izvršili otmicu dva pakistanska državljanina. Iz policije je saopšteno da su osumnjičeni juče oko 17.00 časova, dok su se nalazili u svom vozilu, na jednom autobuskom stajalištu u Tuzima primijetili grupu koju su upitali da li im je potreban prevoz, što su isti odbili, nakon čega su dvije osobe iz te grupe, protivno njihovoj volji, smjestili u vozilo.

Tom prilikom E.R. je, kako se sumnja, zadao više udaraca u predjelu glave i tijela devetnaestogodišnjem oštećenom od koga je tada i otuđio novac u iznosu od 50 eura.

Za to vrijeme drugoosumnjičeni se nalazio takođe u vozilu.

"Tokom ovog događaja oštećeni su u jednom trenutku uspjeli da otvore vrata od vozila i da ga napuste, dok su se za njima, trčećim korakom uputili i E.R. i A.N., međutim nisu uspjeli da ih sustignu", navode iz policije.

E.R. i A.N. su uhapšeni i biće uz krivičnu prijavu privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније