Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

24. 08. 2024. 13:36 >> 13:36

PODNIJETA KRIVIČNA

Kod Cetinjanina pronađen pištolj s izbrušenim brojem

Policija na Cetinju podnijela krivičnu prijavu protiv V.M. kod kojeg je pretresom pronađen pištolj s izbrušenim brojem.

"Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, su u sklopu aktivnosti usmjerenih na pojačanoj kontroli lica i sprečavanju izvršenja krivičnih djela, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.M. u mjestu Kranji do. Pretresom je policija pronašla pištolj marke Crvena Zastava M88 kalibra 9 mm sa izbrušenim fabričkim brojem, kao i 29 komada pištoljske municije nepoznatog kalibra", saopšteno je iz policije.

Pronađena je i vazdušna puška marke Hatson model 125.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo, te je protiv V.M. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније