Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

26. 08. 2024. 19:25 >> 19:27
Čitaj mi:

Ulcinj

Tuča u Donjem Štoju: Povrijeđeni preminuo, traga se za državljaninom Srbije

Policija traga se za R.D. (59) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Saveznoj Republici Njemačkoj koji je osumnjičen da je u Ulcinju zadao udarac osobi koja je kasnije preminula, saopšteno je iz Uprave policije.

Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta oko 00.20 časova prijavljeno telefonskim putem da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede i nalazi se na asfaltnoj površini u ležećem položaju.

"Izlaskom na lice mjesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predjelu glave i utvrđeno je da je riječ o M.M. (62) koji je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći", istakli su iz policije. 

Policija je, kako naovde, preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povrjeđivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predjelu glave usljed čega je on pao na asfaltnu površinu i zadobio tešku tjelesnu povredu.

Nakon ovog događaja, pomenuto nepoznato lice udaljilo se vozilom sa lica mjesta.

Operativnim radom na terenu policija je uspjela da identifikuje i obezbijedi dokaze protiv osumnjičenog – R.D. (59) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Saveznoj Republici Njemačkoj.

Oštećeno lice danas je podleglo povredama u Kliničkom centru Crne Gore, te je sa događajem upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda usljed koje je nastupila smrt povrijeđenog lica.
Za osumnjičenim R.D. policija intenzivno traga.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније