Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

31. 08. 2024. 10:20 >> 10:36
1
Čitaj mi:

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Nikšićanka prijavila da je pretukao muškarac, zbog povreda bila u bolnici

Budvanska policija je 25. avgusta nešto poslije ponoći, obaviještena od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Budva, da su po pozivu upućeni u Ulicu slovenska obala gdje su zatekli djevojku V.J. (21) iz Nikšića koja je kazala da ju je fizički napao njoj nepoznati muškarac, saopšteno je za Portal RTCG iz Uprave policije.

Oštećenoj je, kako su nam kazali, ukazana ljekarska pomoć u HMP Budva nakon čega je transportovana u Bolnicu „Vaso Ćuković“ u Risnu, na dalje pretrage.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzeli su niz mjera i radnji na rasvjetljavanju ovoga događaja, prikupili obavještenja od više lica i sa događajem upoznali tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se još uvijek nije izjasnio o kvalifikaciji krivičnog djela", stoji u saopštenju. 

Iz policije su kazali da kada je riječ o nadzornim kamerama sa objekta brze hrane koji se nalazi u blizini lica mjesta, policijski službenici su izuzeli video materijal sa istih, na kojem se, međutim, ne vidi sam fizički napad.

Rad po predmetu je, kako kažu, u toku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније