Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

18. 07. 2024. 17:39 >> 17:39
Čitaj mi:

Nikšić

Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti

S.P. (49) uhapšen je zbog sumnje izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom ugrožavanje sigurnosti, na štetu dvije osobe. To je saopšteno iz Uprave policije.

"Naime, juče je oko 16.30 sati dežurna služba nikšićke policije obaviještena da je u mjestu Gornje polje došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između više lica. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su zatekli dva lica koja su odvezena na ukazivanje ljekarske pomoći, te je jednom od njih konstatovana teška, a drugom laka tjelesna povreda.

Preduzimajući radnje iz svoje nadležnosti službenici nikšićke policije došli su do sumnje da je ove povrede oštećenima nanio S.P.", navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu S.P. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom ugrožavanje sigurnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније