Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

17. 07. 2024. 14:31 >> 14:31

U BERANAMA

Tuča u naselju Rudeš, sedam osoba lakše povrijeđeno

Policija u Beranama juče oko 19.30 sati intervenisala je u naselju Rudeš, gdje je došlo do fizičkog sukoba između više lica. U tom incidenti lakše je povrijeđeno sedam osoba.

Kako navode u saopštenju policije, sinoć je oko 19.30 časova dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Berane obaviještena da je u naselju Rudeš došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica.

"Policija je postupila u odnosu na predmetnu prijavu i izašla na lice mjesta, gdje je zatečeno više lica koja su se fizički sukobila, te je pravovremenom reakcijom policijskih službenika dalji sukob na licu mjesta spriječen. Na licu mjesta su pronađeni i izuzeti tragovi i predmeti koji će biti predmet odgovarajućih vještačenja, te policija preduzima dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica i rasvjetljavanja događaja. Osim toga, prilikom zbrinjavanja ovih lica u Urgentni centar Berane, gdje su upućeni na ukazivanje ljekarske pomoći, dio njih je pričinio oštećenja na ulaznim vratima pomenutog objekta, a na čijoj se identifikaciji preduzimaju mjere i radnje", navode u saopštenju.

Nakon ukazivanja ljekarske pomoći kod sedam lica su konstatovane lake tjelesne povrede, najvjerovatnije nanijete upotrebom fizičke snage ili podesnim sredstvom.

"Od identifikovanih lica su prikupljena obavještenja i sa cjelokupnim događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela", navode u policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније