Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

11. 07. 2024. 16:50 >> 16:56
Čitaj mi:

IVANOVIĆ TVRDI

"Prevaren sam, ukraden pečat firme, istražni organi slabo reagovali"

Budvanin Milenko Ivanović podnio je državnom tužilaštvu krivičnu prijavu tvrdeći da je prevan u poslovima sa prevozom putnika, da mu je ukraden pečat firme, kao i da su flasifikovani poslovni ugovori.

Ivanović se obraćao državnim organima tvdeći da su policija i tužilaštvo propustili da utvrde sve činjenice vezano za poslovanje firmi Subtravel i Boki doo.

Ivanović tvrdi da je u aprilu 2022. osnovao firmu kao suvlasnik, koja se bavi posredovanjem kod izdavanjem hotelskog i privatnog smještaja. Navodi da on i njegova supruga, koja je bila izvršni direktor, nijesu imali puni uvid u račune i rezervacije, već je samo dobijala pečatirane ugovore koje je potpisivala.

"Ja sam saznao u avgustu prošle godine da moja firma ima zaključen ugovor sa drugom firmom, gdje se moja firma obavezuje, da goste koji su rezervisali smještaj preko nas, prevozi ta druga firma. Niti smo znali da to postoji, a kao potpisano lice u ugovori stoji moja žena", tvrdi Ivanović za Portal RTCG.

On je izjavio da su akteri (imena poznati redakciji) saslušani u policiji, a da iako je nesumnjivo proisteklo da ugovor nije valjan, on nikad nije raskinut.

Optužuje policiju da je morala biti aktivnija i da je morala da obavijesti tužioca odmah radi daljih mjera i radnji.

Navodi da je u decembru informisao kotorsko tužilaštvo i da je preko advokata ustao krivičnom prijavom protiv odgovornih.

Na njegovo iznenađenje, u januaru saznaje da tužilac nije ni formirao predmet.

Kaže da je bio neprijatno iznenađen postupanjem tužilaštva, te da je tek u februaru ove godine policija dostavila neophodna obavještenja i da je predmet i dalje kod tužioca na ocjenu i mišnjenje.

On traži da policija i tužilaštvo provjere sve ugovore i račune, kao i sporazume o rezervaciji.

"Ovo je velika prevara", naveo je Ivanović.

On tvrdi da mu je jedan od aktera direktno kazao da "mu ne može ništa i da džabe piše, jer mu je zet jedan ministar".

"Ako istražni organi sve provjere, sve će biti jasno o čemu se radi i biće posla za tužilaštvo", zaključio je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније