Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Darko Bulatović, TVCG ]

13. 07. 2024. 19:48 >> 12:36
9
Čitaj mi:

PRIPREMA ATENTATA NA ĐUKANOVIĆA

ANB ima operativna saznanja, UP nije upoznata

U Demokratskoj partiji socijalista (DPS) su upoznati s informacijom koju su objavili mediji da se na bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića priprema atentat i vjeruju, kako kažu, da će Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) i nadležni organi objaviti detaljnije informacije. U ANB-u za Televiziju Crne Gore nezvanično su kazali da su dobili operativna saznanja, a iz Uprave policije da nijesu upoznati s informacijom koja je objavljena u crnogorskim medijima.

Iz Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) za Televiziju Crne Gore nezvanično su kazali da imaju operativna saznanja, a iz Uprave policije (UP) da nijesu upoznati s informacijom koja je objavljena u crnogorskim medijima.

"Naglašavamo da bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao ni određeni međunarodni zvaničnici iz obavještajne zajednice nijesu upoznali Upravu policije da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi s bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje", saopšteno je iz UP.

Živković nije želio da komentariše ko je i kada Đukanoviću prenio informaciju o atentatu.

Mediji, međutim, prenose da je američki vojni funkcioner koji radi na Kosovu, preko zapadnih obavještajnih kanala dobio alarmantnu informaciju da kriminalna grupa iz susjedstva planira atentat.

Inače, bivši crnogorski predsjednik, shodno zakonu, ima pravo na stalno lično obezbjeđenje u skladu sa bezbjednosnom procjenom koju utvrđuje nadležni organ, ANB, u skladu sa zakonom.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније