Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

14. 07. 2024. 11:22 >> 11:24

CILJANE AKCIJE

Kontrole u Budvi: Nađeni noževi, sprejevi...

Budvanska policija pronašla je tokom jučerašnjih kontrola u toj opštini noževe, ručne sprejeve sa nadražujućim dejstvom i metalnu palica, kao i manju količinu marihuane.

Kako je saopšteno, policija je juče u periodu od 16 do 19 časova, u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije, vršila ciljane kontrole usmjerene prema operativno interesantnim licima, na plažama i plažnim barovima koji se nalaze na teritoriji Budve.

"Kontrolisano je devet ugostiteljskih objekata-plažnih barova i u njima 84 lica od čega pet operativno interesantnih. Pronađeni su noževi, ručni sprejevi sa nadražujućim dejstvom i metalna palica, dok je kod dva lica pronađena manja količina marihuane i oni su procesuirani po prekršaju", napisali su iz policije na mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније