Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

14. 07. 2024. 16:35 >> 16:44

TUČA

Državljani Srbije uhapšeni zbog nanošenja teških povreda u Sutomoru

Trojica državljana Srbije uhapšena su i odgovara će zbog teških povreda koje su nanijele jednoj od pet osoba sa kojima su se juče potukli u Sutomoru, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su saopštili, u Sutomoru je juče oko 04.40 časova došlo do narušavanja javnog reda i mira zbog tuče  u kojoj je učestvovalo osam osoba. Podnijeta je krivična prijava protiv tri lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

"Naime, krivično će za pomenuto odgovarati B.P. (22), L.S. (23) i N.R. (22), svi iz Republike Srbije i oni su po nalogu tužioca lišeni slobode. Kako se sumnja, oni su fizički napali pet oštećenih lica u Sutomoru, kojom su prilikom jednom od njih nanijeli teške tjelesne povrede, frakturu Il i V metakarpalne kosti desne šake", saopšteno je iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније