Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

B.B. [ Beta ]

28. 06. 2024. 08:52 >> 08:52
Čitaj mi:

U TAMBOVSKOJ OBLASTI

Ukrajinski dron izazvao požar u skladištu nafte u Rusiji

Napad ukrajinske bespilotne letjelice izazvao je požar u skladištu nafte u Rusiji, nekoliko stotina kilometara od granice sa Ukrajinom, izjavio je jutros regionalni guverner Maksim Jegorov.

"U okrugu Mičurinski u Tambovskoj oblasti, registrovan je let dronom ka skladištu nafte", naveo je guverner na Telegramu.

On je dodao da je zatim izbio manji požar koji je lokalizovan.

Rusko Ministarstvo odbrane nije potvrdilo napad na energetsku infrastrukturu, ali je saopštilo da je ruska vojska tokom noći presrela 25 ukrajinskih dronova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније